Në këtë klasë do t'ju udhëheqin gjatë një sërë ushtrimesh të përshtatura posaçërisht për muskujt abdominalë dhe muskuj të tjerë specifikë. Të gjitha lëvizjet janë të përshtatura për të aktivizuar maksimalisht muskujt tuaj.
Intensiteti
I mesm & I lartë
Ndjesia
I fortë
Maksimizon
Balancen & Forcën

PËRFITIMET

Një klasë sfiduese, por e arritshme nga të gjithë. Me këshillat e duhura nga instruktori ynë, do të përfitoni më shumë benefite se thjesht një six pack apo bark të sheshtë.
Falë teknikave profesionale, ky program është krijuar për të përmirësuar qëndrueshmërinë e ijeve dhe të shpinës. Përveç kësaj, ju lejon të përmirësoni qëndrimin tuaj dhe të krijoni një ekuilibër dhe performancë më të mirë atletike.

Trajnerët tanë me përvojë do t’ju udhëheqin përmes një sërë ushtrimesh të përshtatura posaçërisht për të synuar barkun tuaj dhe grupet e muskujve përreth. Nga dërrasat dhe kërcitjet deri te kthesat e pjerrëta dhe ngritjet e këmbëve, stërvitjet tona janë krijuar për të përfshirë dhe sfiduar thelbin tuaj nga të gjitha këndet.

Orari i hapjes

E hënë

19:00-19:25

E martë

E mërkurë

19:00-19:25

e enjte

e premte

19:00-19:30

e shtunë

TAKONI TRAJNERËT