Puma fit club health and fitness

KTHIMI NË PALESTËR PAS PUSHIMEVE

Gati të rifilloni më fuqishëm se kurrë? A ju kishte munguar? Nuk besoj se kjo pyetje ka nevojë për përgjigje.  Pushimet pothuajse kanë mbaruar dhe

proteina

Proteina- Karbohidrate- Yndyrna

Siç e dimë, ushqimi është ‘karburanti’ i organizmit tonë dhe çelësi i progresit dhe rezultateve të dëshiruara.  Por kur duhet të ushqehemi? Para apo pas

Është koha për një Smoothie!

  Shije dhe vlera ushqyese në vetëm 5 minuta. Është super e thjeshtë! Përzgjidh ingredientët sipas dëshirës, vendosi në blender dhe shtyp butonin START! Pije

Be a warrior-Puma

Puma Fit Club
Be a warrior!

Puma Fit Club është themeluar në vitin 2018 nga Dorina Mema, fituese e shumë medaljeve në fushën e bodybuilding. Ka fituar çmime të ndryshme në