Intensiteti
I Lartë
Ndjesia
I fortë
Maksimizon
Cardio Stamina

Përfitimet

Programi ynë ka në fokus ndërtimin e një bazë të fortë shëndeti fizik duke u fokusuar tek fleksibiliteti, ekuilibri, qëndrueshmëria dhe koordinimini. Përmban ushtrime me pesha të ndryshme, hedhje, lëvizje aerobike dhe kardio.

opening hours

E hënë

09:30 – 10:30
18:00 – 19:00
20:00 – 21:00
21:00 – 22:00

E martë

18:00 – 19:00
19:30 – 20:30

e merkurë

09:30 – 10:30
18:00 – 19:00
20:00 – 21:00
21:00 – 22:00

e enjte

18:00 – 19:00
19:30 – 20:30

e premte

09:30 – 10:30
18:00 – 19:00
19:30 – 20:30
20:30 – 21:30

e shtunë

18:00 – 19:00
19:30 – 20:30

Takoni trajnerët