POST HOLIDAY COMEBACK AT THE GYM

Ready to start over stronger than ever?

Did you miss the gym? Obviously this question doesn’t need an answer. We know you did! 

The holidays are almost over and the urge to get back into your workout routine is stronger than ever. And this period, i.e. the middle of September or the beginning of October, is usually the perfect period to start again, with new energy.

Po fillimisht nuk mund të rrimë pa ju listuar disa këshilla përgatitur nga instruktorët tanë të Puma Fit Club!

"Start gradually!" Do not try to do high-intensity exercises on the first day, as otherwise you will feel overworked and risk injury. Start with light and short sessions and then increase the intensity gradually.

"Stay realistic!" Take some time and set yourself clear and achievable goals. This will help you stay motivated for a long time.

"Don't forget the warm-up and cool-down exercises." Spend 5-10 minutes doing light cardio to prepare your body for exercise, and then devote another 5-10 minutes to static stretching and deep breathing.

“Planifikoni paraprakisht llojin e ushtrimeve dhe sasinë e tyre.” Gjithashtu përfshini lloje të ndryshme ushtrimesh si ushtrime kardio, pesha dhe angazhohuni në klasat e ndryshme të Puma Fit Club.

“Qëndroni të hidratuar dhe ushqehuni mirë!” Planifikoni një dietë të ekuilibruar me shumë fruta, perime, proteina pa yndyrë dhe drithëra. Kështu do të siguroni energjinë e nevojshme për stërvitje.

“Jepini përparësi pushimit dhe rikuperimit të trupit.” Është shumë e rëndësishme të  pushoni dhe t’i lini trupit kohë të ‘marrë veten’. Stërvitja intensive deri në tepri mund të çojë drejt lëndimit. Dëgjojeni trupin tuaj dhe planifikoni ditë pushimi në rutinë për të lejuar formimin e muskujve.

Also, like every year, at the beginning of the season, we have some surprises for our loyal customers and those who join us for the first time.

We can't wait to show you.

You are welcome! 

HOW AN IDEAL GYM SHOULD BE.

The ideal gym is of course the one in which you feel good, however there are some main criteria on which we all agree.