Intensiteti
I mesëm & I lartë
Ndjesia
Energji e lartë
Maksimizon
Cardio Stamina

Përfitimet

Ushtrimet pjesë e Bootcamp për shkak të intensitetit të lartë, që në fillim bën të mundur humbjen e shpejtë të peshës trupore por në të njëjtën kohë forcon trupin tuaj dhe rrit qëndrueshmërinë. Një mënyrë alternative për fuqizimin e trupit dhe mendjes. Nuk është për ju nëse nuk ju pëlqen të djersitni.

Orari i hapjes

E hënë

19:25 – 19:55

E martë

E mërkurë

19:25 – 19:55

e enjte

e premte

19:30 – 20:00

E shtunë

TAKONI TRAJNERËT