Ushqeni mendjen dhe trupin tuaj me anë të fuqisë transformuese të klasave tona yoga. Zhytuni në një përzierje posturash fizike, ushtrime të frymëmarrjes dhe teknikave plot gjallëri të relaksimit dhe meditimit. Zhbllokoni me ne potencialin tuaj të vërtetë vetëm përmes artit të yogës.
Intensiteti
I mesëm & I Lartë
Ndjesia
Energji e larte
Maksimizon
Përqendrimi

Përfitimet

1. Joga përmirëson forcën, ekuilibrin dhe fleksibilitetin.
2. Joga ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve të shpinës.
3. Joga mund të lehtësojë simptomat e artritit.
4. Joga ndihmon funksionimin e zemrës.
5. Joga ju ndihmon të flini më mirë.
6. Joga sjell më shumë energji dhe humor më të mirë.
7. Joga ju ndihmon të menaxhoni stresin.
8 Joga promovon kujdes më të mirë për veten.

Orari i hapjes

E hënë

E martë

e mërkurë

20:30 – 21:15

e enjte

e premte

e shtunë