Inbody Test. Atë që peshorja nuk jua thotë dot!

Inbody Test Teknologjia që ‘njeh’ deri në brendsi shëndetin dhe mirëqënien e trupit tuaj.

U krijua në vitet 90’ në Korenë e Jugut dhe pati menjëherë sukses në më shumë se 80 shtete në mbarë botën. 

Testi InBody është një analizë jo-invazive që ofron. Informacion të detajuar mbi parametrat truporë si pesha, muskujt, sasinë e yndyrës dhe sasinë e ujit në trup.

Inbody Test 

Kjo pajisje funksionon me anë të teknologjisë BIA (Bioelectrical Impedance Analysis). Metodë e përdorur që në vitet 60. Përdor një sasi të vogël rryme të alternuar e cila përcillet pëgjatë trupit dhe bën të mundur matjen e masës dhe peshës së përgjithshme trupore.

Në 60 sekonda

Pajisja “Inbody Test” brenda 1 minuti mat masën tuaj trupore duke analizuar:

  • Sasinë e ujit në trup.
  • Masën muskulare 
  • Sasinë e kalorive në organizëm.
  • Përqindjen e yndyrës në trup.

Përdorimi është i thjeshtë

  • Qëndrohet me shpinën drejtë dhe këmbët e vendosura mbi dy pikat të caktuara dhe pesha juaj matet automatikisht.
  • Qëndrohet pa lëvizur, me krahët të pozicionuara me një kënd 45 gradë.
  • Duart dhe gishtërinjtë vendosen tek dorezat përkatëse ku gjenden elektrodat.
  • Qëndrohet rreth 1 minut pa lëvizur dhe në fund merren rezultatet e printuara.

*Individët me stimulues kardiak ose pajisje mjekësore elektronike e kanë të ndaluar ta përdorin këtë pajisje.

Monitoroni progresin tuaj

Mënyra tradicionale e matjes së peshës apo BMI-së nuk mjaftojnë për të treguar nëse dieta dhe rutina juaj e ushtrimeve po ndryshon diçka në trupin tuaj. 

Përqindja dhjamore mund të jetë zvogëluar dhe zëvëndësuar me masë muskulare, por këtë, një peshore e thjeshtë nuk mund ta tregojë.

Për këtë arsye analizimi i masës trupore me anë të Inbody Test, ju tregon më në brendësi ndryshimet që po i ndodhin trupit tuaj. 

Inbody Test mund të kryhet çdo 1 ose 2 javë ose çdo muaj në varësi të qëllimeve që ju i keni vendosur vetes. 

Rezultatet e këtij testi janë një informacion tepër i vlefshëm edhe për mjekët, fizioterapistët, dietologët apo instruktorët tuaj personalë, pasi i ndihmon ata në trajtimin tuaj.

Shërbimi  ‘Inbody Test’ është i disponueshëm për të gjthë klientët e Puma Fit Club. 

Ju mirëpresim!…

KRITERET E NJË PALESTRE IDEALE!

Palestra ideale është sigurisht ajo në të cilën ti ndihesh mirë, megjithatë ka disa kritere kryesore mbi të cilat biem të gjithë dakord. Një palestër